Verkkokaupan ehdot

Alla olevat yleiset ehdot ovat voimassa tehdessäsi tilauksia verkkokaupasta. Huomioithan, että ehdot voivat muuttua. Tilaamalla tuotteitamme hyväksyt kauppaehtomme.

 

Tilaus
Tilaus voidaan tehdä verkkokaupassamme https://carinablomqvist.fi/, puhelimitse (jätäthän tarvittaessa viestin) tai sähköpostitse tilaukset@carinablomqvist.fi. Carina Blomqvist Design pidättää oikeuden tuotteiden mahdolliseen loppuun myyntiin sekä varastosaatavuuden virheellisiin tietoihin. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja arvioidun toimitusajan tilausvahvistuksella. Voidaksesi tilata tuotteita verkkokaupastamme sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan kirjallinen hyväksyntä tilaukselle. Ostamalla tuotteita verkkokaupastamme tai tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sillä hetkellä voimassa olevat kauppaehdot ja vakuutat antamiesi tietojen oikeellisuuden.

Huomioithan, että saatat tarvita voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (passi, ajokortti tai henkilökortti) voidaksesi vastaanottaa pakettisi.

 

Hinnat
Carina Blomqvist Design -verkkokaupassa hinnat sisältävät arvonlisäveron. Laskutamme tuotteista aina arvonlisäverollisen hinnan. Tarjoushinnat ovat voimassa niille ilmoitetun voimassaolon ajan. Alennetut hinnat ja tarjoukset, joille ei ole erikseen merkitty viimeistä voimassaolopäivää, ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tilauksesi loppusummaan lisätään toimituskulut (normaali toimituskulu on 9,90 € tuotteen painaessa lähetyspakkauksineen alle 35 kg). Toimituskulu voi olla merkittävästi suurempikin, mikäli kyseessä on suurikokoinen tuote tai mittatilaustyö. Pidätämme oikeuden tarkistaa toimituskulun ja tiedottaa asiakasta toimituskulusta tilausvahvistuksen yhteydessä. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus, mikäli hän ei hyväksy vahvistamaamme toimituskulua. Carina Blomqvist Design pidättää oikeuden mahdollisiin kirjoitus- ja hinta virheisiin verkkokaupassamme. Pidätämme oikeuden muokata tilausta kuluttajansuojalain määrittelemien rajojen puitteissa. Informoimme mahdollisista virheistä tai hintamuutoksista asiakasta mahdollisimman pikaisesti, yleensä tilausvahvistuksen yhteydessä.

 

Toimitus

Toimitusehdot
Varastomäärien ollessa pieniä, valmistetaan korut pääsääntöisesti tilauksen/ostotapahtuman mukaan. Toimitusaika on 1–3 viikkoa maksusuorituksesta. Verkkokaupan tilausten postitukseen käytetään Postia tai tarvittaessa Matkahuoltoa. Paketti toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Paketin lähetyksestä saapuu seurantatunnus joko tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Noudathan tilauksen nopeasti, sillä Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta.

 

Tuotteiden vaihto ja palautus
Asiakkaiden toiveiden mukaisesti tehdyillä uniikeilla tilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muilla kuin uniikeilla tilaustuotteilla on 14 päivän peruuttamisoikeus.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä alkuperäisessä pakkauksessa. Ostaja vastaa tuotteen palautuksesta ja siitä aiheutuvista kuluista.

Jos ilmenee kysyttävää, ota yhteyttä tilaukset@carinablomqvist.fi

Carina Blomqvist Design pidättää oikeuden palauttaa maksun, kunnes tavara on palautettu tai tilaaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla.

Palautustilanteessa maksunpalautus suoritetaan käytetylle maksutavalle.

 

Reklamointi
Mikäli huomaat toimittamassamme tuotteessa virheen, tulee sinun viipymättä reklamoida virhe kirjallisesti Carina Blomqvist Design, tilaukset@carinablomqvist.fi tuotteen takuuajan puitteissa.
Määrittelemme kohtuulliseksi ajaksi kaksi viikkoa virheen havaitsemisesta. Arvioimme tuotteen viallisuuden ilmoitettuasi siitä meille reklamaatiossa. Ensisijaisesti korjaamme tuotteessa olleen virheen takuuseen. Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa tilalle kokonaan uuden tuotteen. Tuotteesta riippuen voimme pyytää asiakasta palauttamaan alkuperäisen tuotteen, mikäli se korvataan uudella. Tällöin toimitamme palautusosoitekortin uuden tuotteen mukana, ja alkuperäisen tuotteen voi palauttaa samassa pakkauksessa.

Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Takuu
Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa tilatessasi tuotteitamme. Ota yhteys carina@carinablomqvist.fi kysyäksesi tai ilmoittaaksesi kuljetusvahingosta. Virheiksi ei lasketa pieniä poikkeamia esimerkiksi tummennoksissa, sillä ne on tehty käsin. Samoin virtuaalisesti esitetyt värit voivat poiketa hieman todellisesta sävystä.

 

Henkilötietojen käsittely
Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (engl. GDPR, General Data Protection Regulation) mukaisesti. Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja säilytämme tietoja niin kauan kuin tarvitsemme tietoja kyseessä olevaa tarkoitusta varten.

- Tilausvahvistus ja tilauksen toimitus sekä tilaukseen mahdollisesti liittyvien kysymysten käsittely
- Asiakaspalvelutehtävien hoito
- Kuvastojen ja tarjousten lähettäminen
- Sähköpostiviestien lähettäminen asiakkaillemme
- Luottotietojen tarkistus

Voimme myös ulkoistaa palveluitamme ja jakaa henkilötietoja ulkoistettuja tehtäviä hoitaville palveluntarjoajille, ns. henkilötietojen käsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja ainoastaan meidän puolestamme tarjottavien palveluiden suorittamiseksi ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietojen käsittelijät auttavat meitä mm. seuraavien tehtävien hoidossa:
- Maksuratkaisut (luottokorttilaitokset, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat)
- Markkinointi (paino ja jakelu, sosiaaliset mediat, media- tai mainostoimistot)
- IT-palvelut (palveluntarjoajat, jotka hoitavat tietojenkäsittelyjärjestelmiimme kohdistuvaa yllä- ja kunnossapitoa sekä teknistä käyttäjätukea)
- Asiakaspalvelu

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Sinulla on oikeus:
- saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet, sekä vaatia tietojen oikaisemista, poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista
- kieltää henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin
- saada rekisterinpitäjälle tietoisesti antamasi sinua koskevat henkilötiedot ja siirtää ne järjestelmästä toiseen (esim. verkkoyhteisöpalvelusta toiseen)
- lähettää valitus tietosuojavaltuutetulle, jos emme mielestäsi noudata tietosuoja-asetuksen velvoitteita.

 

Yhteystiedot
Tmi Carina Blomqvist
Eilankatu 1
15610 Lahti
Puh: 0405370379
LY: 1442721-6
carina@carinablomqvist.fi
tilaukset@carinablomqvist.fi

Jos kysyttävää, otathan yhteyttä! Please feel free to contact me in English!

Emme vastaa mahdollisista hinta- tai kirjoitusvirheistä, ja pidätämme oikeuden muuttaa kauppaehtoja ilman erillistä ilmoitusta.